(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Masové chuťovky aneb minišpízy z kuřecího masa
Potřebné ingredience
kuřecí prsa; klobása; cibule aj.; olej; grilovací koření
Postup přípravy
Letos jsem pro obměnu na Sebíkovy narozky udělala teplé chuťovky zkuřecího masa.
Maso nakrájíme na kostky, namočíme do oleje ve kterém jsme rozmíchali koření. Maso pokládáme na plech, poklademe cibulí, klobásou a vše připíchneme párátkem. Pečeme na pečícím papíru v troubě na cca 180 °C asi 15 minut. Pozor aby maso nebylo moc vysušené!
Podáváme na talíři s hořčicí, nebo dresinkem a nakrájenou bagetou na plátky.
Maso nakrájíme na kostky, namočíme do oleje ve kterém jsme rozmíchali koření. Maso pokládáme na plech, poklademe cibulí, klobásou a vše připíchneme párátkem. Pečeme na pečícím papíru v troubě na cca 180 °C asi 15 minut. Pozor aby maso nebylo moc vysušené!
Podáváme na talíři s hořčicí, nebo dresinkem a nakrájenou bagetou na plátky.
před vložením do trouby
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
21. 6. 2009, 22:25
šárka.n
(upraveno)
20. 6. 2009, 20:26
Jééééééééé to vypadá naprosto úžasně. Hned zítra udělám To bude dobrůtka. Moc děkuji za inspiraci k oslavě
Klekypetra
(upraveno)
20. 6. 2009, 20:39
@šárka.n
to jsem ráda že jsem vás inspirovala. já jsem prostě chtěla něco nového, tak jsem si vymyslela tohle
mcabr
(upraveno)
20. 6. 2009, 19:15
mňam ty byli